09 April 2009

Gambar Nabila yang paling aku suka..

Assalamualaikum..hehe..comel tak Nabila senyum? Rasanya dlm banyak2 gambar yang aku amik nilah gambar yang paling comel aku tgk..bila Nabila senyum..manis sgt wajah anak dara aku ni..gambar ni aku amik waktu lepas pulang dari fisio..dan waktu nih aku tgh drive..kawan2 bayangkan..tgh2 drive ni tiba2 dia ketawa sorang2..terkejut la 'beta'..hehe..emm..sebelah tangan pegang handphone(standby kamera)..yang sebelah lagi pegang stereng kereta..huhu..bahaya tul ibu Nabila nih..apapun pandai betul dia senyum masa ak amik gambar tu..dan gambar2 nih abis kami satu family letak kat laptop adik aku..(yang aku tgh guna nih) dan kat hp aku dan abg..abg pun suka sgt tgk gambar nih..comel la Nabila!

9 comments:

IeDa said...

eeeeeee..tomei...tomeinyerrrrrrrrrr

ibuVouge said...

salam
saya dari blog jiey

belum habis membaca blog yongnoina tapi saya kagum sgt dengn ibu nabila. Terimakasih kerana sudi berkongsi rasa. Sekurangnya kurangnya dapat ringankan beban dan ingatan tentang nikmat allah kepada saya

Semoga segalanya dipermudah.

leadleedeea said...

Nabila mmg chomelllleeessss...senyum nabila tu mahal tau..hehe

Nur Syazwani Mustafa said...

memmmmaaannngggggggggg comelllllllllll sgt nabilaaa....sweet ni dh beso nt ni.....grmmm nya acik kat nabila!!!

niza said...

comelnyer nabila senyum...sweet sgt!!!

Amalina said...

Waalaikumsalam wrmh, ceria nya dia senyum. mesti suka tgk mak dia tu. baik betul dia duduk sendiri, car seat ye? kalu kak Afiqah suka menjerit takmo duduk. ingatkan tak selesa ke sakit apa, tapi ambik dok atas riba senyap terus, senget camne pun. sabar je.

QQ said...

ina..masuk ar contest bb cute tu..nabila pun cute ape...

Noina said...

To ieda : terima kasih acik Ieda..

To ibu vouge : terima kasih sudi menyiggah ke blog Nabila..emm..blog nih pun sememangnya untuk melepaskan apa yang terbuku kat hati..dan untuk Nabila baca bila dah besar nanti..

To Auntie Lead : tulah..rasanya tak sanggup nak jual senyuman dia..hehe..susah sgt nak senyum..

To Nur syazwani & Niza : hehe..TQ acik wani & acik niza.....:)

TO Kak Amal : Sebenarnya kak..si Nabila nih suka klu kete ina nih langgar bonggol ker..langgar lubang ker..tu pasal setiap kali langgar dia mesti ketawa mengekek..ayah dia penah ckp..emm..alamatnya cepat jahanam la tayar kete..hehe..asyik nak suh langgar lubang jer..Nabila ni mmg tak suka kena pegang..hehe..lagi senang..klu kat kete dia mmg suka dok dlm car seat tuh..nak bebas kononnya..hehe..kak Afiqah nak manja agaknya dengan mama dia..Adik Nabila nih tak nak kena peluk..tak suka..huhu..sedih ...

To QQ : contest apa yek..nanti ina tgk..kat blog QQ ker..alamak..Nabila nih takdelah comel sgt..lagipun mesti dia bukan nak comel jer kan..nak aktif gak kan..hehe..takpela..lain kali jelah..thanks yek QQ! :)

QQ said...

bukan lar ina..name contest pun Baby Cute Contest...sorry tau ina..sume tunjuk muke bb je...

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...